Over Laverman

Over Laverman

Wie is Laverman?

Laverman is dé praktijk voor uw prothese. Wij onderscheiden ons in de volgende punten:

  • Betrouwbaar Doen wat je beloofd en afspraak is afspraak; dat hebben we bij Laverman hoog in het vaandel. En dat is prettig werken voor u en uw patiënten.
  • Flexibel in de breedste zin van het woord Iedereen is anders en juist daarom passen wij onze dienstverlening aan op uw praktijk en uw patiënten. Maatwerk dus, op alle vlakken. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen.
  • De hoogste kwaliteit Werken met de beste materialen, de modernste apparatuur en de beste tandtechnici. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat wij topkwaliteit leveren.
  • Perfectionisten Iets is pas goed als het perfect is. Precies dan zijn u en uw patiënt tevreden én wij trots op ons werk. Dan maakt de cirkel rond. Perfect rond welteverstaan.

Onze missie

Een complete en toegevoegde waarde zijn in alle facetten van de tandtechniek voor tandartspraktijken en hun patiënten.

Onze visie

Een efficiënte, goed georganiseerde onderneming voor alle tandartspraktijken en hun patiënten. Hierbij worden de inzet van gekwalificeerd personeel, voorzieningen en materiaal optimaal benut in een klantgeoriënteerde hightech omgeving, zodat het aanbieden van de meest hoogwaardige tandtechnische en specialistische producten mogelijk is. Met als resultaat een ontzorgende en toegevoegde waarde voor klant en patiënt.