Wanneer wij tevreden zijn? Pas als u dat bent! Ervaar het verschil en maak nu een afspraak

Direct een afspraak maken

Wanneer wij tevreden zijn? Pas als u dat bent! Ervaar het verschil en maak nu een afspraak

Al meer dan 50 jaar streeft Laverman naar topkwaliteit. Omdat we steeds de beste willen zijn, gaan we continu met onze tijd mee. Dat uit zich bijvoorbeeld in onze nieuwe praktijkruimte waar u van harte welkom bent! Deze bevindt zich in hetzelfde pand als ons laboratorium. Omdat Laverman alles onder één dak heeft, zijn de lijntjes kort. Hierdoor kunt u zowel met de tandprotheticus als met de tandtechnicus al uw wensen bespreken en wordt u snel en adequaat geholpen. En mocht u toch even moeten wachten, dan kan dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie in onze fraaie wachtruimte.

 

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een algemene of technische vraag? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

* verplichte velden

Veelgestelde vragen

Ieder jaar stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven vast voor tandheelkundige behandelingen. Onze tarieven zijn conform het NZa.

Uw prothese is met zorg vervaardigd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Laverman geeft u een jaar garantie op de duurzaamheid. Hieronder valt niet de pasvorm of breken door het niet tijdig laten opvullen. Vijl of slijp nooit zelf aan uw prothese, want dan vervalt uw recht op garantie.

De rekeningen voor tandheelkundige zorg kunnen flink in de papieren lopen. Gelukkig heeft Laverman contracten met bijna alle verzekeraars. De rekening kan in veel gevallen rechtstreeks bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. Behandelingen zoals kronen, bruggen en implantaten vallen niet onder de basisverzekering. Wij bespreken tijdens een intake altijd uw wensen en de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
(Invulformulier)