voor iedereen

Een perfect gebit

Hoe beter het tandtechnische werk en hoe sneller
wij werken, hoe fijner het voor u is.

Maak een afspraak

De voordelen op een rij

• De kunstgebittenspecialist van Nederland

• Voorkomen van extra afspraken

• Hoge patiëntenwaardering

• Uitbreiding van patiëntenbestand

• Superscherpe tarieven

• Onze eigen bodedienst

• Afspraak is afspraak

Laverman.
Meesters in de kunst van het gebit.

scherpste prijzen!

Topkwaliteit voor de

Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk betaalt
voor een gebit of prothese van de hoogste kwaliteit.

Maak een afspraak

De voordelen op een rij

• De kunstgebittenspecialist van Nederland

• In zo weinig mogelijk afspraken klaar

• Hoge patiëntenwaardering

• Onze specialisten bij uw eigen tandarts

• Superscherpe tarieven

• De beste prijs-kwaliteitverhouding

• Afspraak is afspraak

Laverman.
Meesters in de kunst van het gebit.

een tandarts?

Bent u op zoek naar

Wij werken samen met hoog aangeschreven tandartsen
en kunnen u eenvoudig naar hen doorverwijzen.

Ons team

De voordelen op een rij

• De kunstgebittenspecialist van Nederland

• In zo weinig mogelijk afspraken klaar

• Hoge patiëntenwaardering

• Onze specialisten bij uw eigen tandarts

• Superscherpe tarieven

• De beste prijs-kwaliteitverhouding

• Afspraak is afspraak

Laverman.
Meesters in de kunst van het gebit.

dagelijkse bezorging.

Een eigen bodedienst voor

Snelle en dagelijkse leveringen
in de hele regio Nijmegen.

Bodedienst

De voordelen op een rij

• Onze tandtechnici in uw praktijk

• Voorkomen van extra afspraken

• Hoge patiëntenwaardering

• Uitbreiding van patiëntenbestand

• Kwaliteit op de eerste plaats

• Onze eigen bodedienst

• Afspraak is afspraak

Laverman.
Meesters in de kunst van het gebit.

Waarom zou u kiezen voor Laverman?

De voordelen op een rijtje

Wij garanderen een perfect resultaat

Uw nieuwe prothese maken we in ons eigen laboratorium. Daar beschikken we over specialistische en hypermoderne apparatuur die nodig is om kwalitatief hoogwaardige protheses te kunnen maken. Onze technici kunnen zo in een gecontroleerde omgeving werken aan een gegarandeerd perfect resultaat.

Laverman werkt voor de scherpste tarieven. Door jarenlange investering in hoogwaardige apparatuur en door doelmatig te werken, kunnen we onze tarieven zo laag mogelijk houden. Lavermans grote kostenbewustzijn in de bedrijfsvoering is daardoor ook vriendelijk voor uw portemonnee.

Wij bieden u superscherpe tarieven

Al meer dan 40 jaar is Laverman gespecialiseerd in kunstgebitten. En team van ruim 20 hoogopgeleide tandtechnici staat dagelijks klaar voor u en uw tandarts. Iedereen bij Laverman weet exact wat er te doen staat. Alles is erop gericht om ook in de toekomst de kunst van het gebit als de beste te blijven verstaan.

U bent bij dé kunstgebittenspecialist van Nederland

Uit patiënttevredenheidsonderzoek blijkt dat de inspanningen van Laverman niet onopgemerkt zijn gebleven. De klantvriendelijkheid, het hoge kwaliteit- en afwerkingsniveau, de ongedwongenheid en de snelle service worden genoemd als we patiënten om hun mening vragen.

Hoge patiëntwaardering

Onze specialisten komen naar uw eigen tandarts

Voor uw comfort kunnen de voorbereidingen voor en het plaatsen van uw nieuwe prothese gewoon in de praktijk van uw tandarts worden gedaan. Uw eigen tandarts verricht met behulp van onze tandtechnici alle werkzaamheden tot en met het plaatsen van de nieuwe prothese in een voor uw vertrouwde omgeving.

Alle medewerkers van Laverman proberen te zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling van alle services. Ook reparaties worden, indien nodig, nog op dezelfde dag verzorgd en afgehandeld. Voor specialistische spoedreparaties kan uw tandarts u doorverwijzen naar ons laboratorium waar u alle dagen snel en vakkundig door onze eigen tandtechnici kunt worden geholpen. In zo weinig mogelijk afspraken.

U bent in zo weinig mogelijk afspraken klaar

Het meeste werk dat er bij Laverman wordt gemaakt zijn gehele of gedeeltelijke kunstgebitten, maar ook voor kronen, bruggen en implantaten heeft Laverman alles in huis. Samen met uw tandarts bekijken we wat voor u de beste oplossing is

Ook voor kronen, bruggen en implantaten

Over ons

De sterke eigenschappen van Laverman

Betrouwbaar

Betrouwbaar zijn is doen wat je beloofd. Afspraak is afspraak. Dat hebben we bij Laverman hoog in het vaandel. En dát is heel prettig voor u als patiënt.

Flexibel in alles

Iedereen is anders en exact daarom passen wij onze dienstverlening aan op u en uw tandarts. Maatwerk dus, op alle vlakken. Samen met u zoeken we unieke oplossingen.

De hoogste kwaliteit

Werken met de beste materialen, beste en de modernste apparatuur en de beste tandtechnici. Al deze randvoorwaarden zorgen ervoor dat onze technici topkwaliteit leveren.

Perfectionisten

Iets is pas goed als het perfect is. Precies dan zijn u én uw patiënt tevreden, wij trots op ons werk en is de cirkel weer rond. Perfect rond wel te verstaan.

Onze missie

In alle facetten van de tandtechniek een complete en toegevoegde waarde zijn voor tandartspraktijken en hun patiënten

Onze visie

Een efficiënte, goed georganiseerde onderneming voor alle tandartspraktijken en hun patiënten waarbinnen de inzet van gekwalificeerd personeel, voorzieningen en materiaal optimaal worden benut in een klant georiënteerde hightech omgeving het aanbieden van de meest hoogwaardige tandtechnische en specialistische producten mogelijk is en waarbinnen de dienstverlening een ontzorgende en toegevoegde waarde voor klant en patiënt betekent.

 

Tandtechniek

Wat Laverman u en uw patiënten kan bieden

Prothesen

Vanzelfsprekend maken we alle typen prothesen, volledig of partieel, frames zonder of in combinatie met kronen en precisieverankering. Onze technici zijn uiteraard bekend met de alle gebruikte opsteltechnieken. Voor het vervaardigen van onze prothesen gebruiken wij Candurlor en Orthosit. Graag gaan we met u om tafel om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Reparaties

Het tijdelijk missen van een prothese ten gevolge van een reparatie of rebasing is voor veel patiënten een vervelende situatie. Wij proberen dan ook om die periode zo kort mogelijk te houden. Dat betekent dat werkstukken die ’s ochtends bij u worden opgehaald, ’s middags retour worden gebracht (met uitzondering van grote uitbreidingen en gecompliceerde reparaties; dan zijn levertijden in overleg).

Bruggen & kronen

Gouden en porseleinen kronen en bruggen hebben zich in de loop der jaren bewezen als zeer betrouwbare voorzieningen. Wij gebruiken daarvoor de legeringen van Cendres et Métaux, Protor 3, Cerapall 6, en Esteticor Ideal H.

Al onze kronen en bruggen worden in ons tandtechnisch laboratorium vervaardigd van keramiek op een basis van zirkonium of lithiumdisilicaat. Dit zijn zeer sterke en tandkleurige basismaterialen die met moderne apparatuur worden ontworpen, gefreesd en ambachtelijk vervolmaakt. Desgewenst kan de kleur van  uw kroon worden bepaald op het laboratorium. Daarnaast is het mogelijk om in ons laboratorium het werkstuk te passen en te verfijnen waarna het bij uw tandarts wordt afgeleverd. Al onze werkstukken zijn 100% Nederlands fabricaat en vervaardigd met de grootste zorg door onze vakbekwame technici en voor u persoonlijk aangemeten met de hoogste kwaliteit materialen

Wij werken uiteraard ook met Empress 2 en Emax. Zo kunt u bij ons terecht voor: solitaire kronen, inlays, onlays, facings en etsbruggen. Ook hierbij zijn de juiste preparatievorm en voldoende ruimte van groot belang voor een optimaal resultaat.

Bel of mail ons gerust voor persoonlijk advies op maat.

Implantologie

Ons laboratorium heeft door de jaren heen in nauwe samenwerking met kaakchirurgen en implantologen veel ervaring opgebouwd met het vervaardigen van suprastructuren voor kronen, bruggen en overkappingsprothesen. Wij gebruiken hierbij diverse systemen, zoals: Astra, IMZ, Twin-Plus, Bone-Fit, Frialit 2, Branemark, Ankylos en Boo-Comp. Natuurlijk beschikken over de alle benodigde indraai- en schroevendraaiersets voor het afdrukken en plaatsen van suprastructuren. Om precies op het voor u juiste moment te kunnen leveren reserveren we graag ruim van tevoren al tijd in onze agenda.

Splinten

Voor de therapeutische behandeling van dysfunctie-patiënten maken wij verschillende typen opbeetplaten, zoals stabilisatiesplint, relaxatiesplint en miniplatschiene. Voor splinten zijn een boven- en onderafdruk nodig, alsmede een wasbeet en de juiste beethoogte. Ze worden geperst in transparante kunsthars en voorzien van vier knopklammers voor retentie. Na het persen worden de spinten teruggeplaatst in de articulator voor controle van de cuspidaat en proaalgeleiding.

Miniplatschienes worden gemaakt uit een dieptrekplaat, retentie wordt verkregen door de plaat over de ondersnijding van de pre-molaren te laten vallen. De plaat wordt daarna in de articulator ingeslepen tot het verkrijgen van een juiste cuspidaat en proaalgeleiding.

Mondbeschermers

Wij maken mondbeschermers uit twee lagen kunststof (hard/zacht). Naam en telefoonnummer van de patient kunnen in de beschermer worden aangebracht.

Kaakchirurgie

De specialistische hulpmiddelen van Laverman

Maxillofaciale prothetiek (MFP)

Wij maken werkstukken voor maxillofaciale problemen. Wij zijn als voorlopers in die technieken probleemgestuurd en altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Osteotomie

Wij leveren kaakchirurgen alle hulpmiddelen voor het succesvol doorvoeren van operatieve kaakverplaatsingen, zoals wafers (in diverse standaarduitvoeringen of gemodificeerd naar individuele wensen) , individuele knopspalken en gunningsplinten. Wij maken bovendien op modellen alle hulpmiddelen die stapsgewijs nodig zijn.

Oncologie

Wij lossen samen met kaakchirurgen problemen die als gevolg van kanker ontstaan in gebit, mond en kaak. Denk daarbij aan operatieplaatjes, holle klosprothesen en operatie- en resectieplaatjes.

Implantologie

Wij leveren alle boormallen en diagnostiekplaatjes.

Kaakgewrichtsklachten

Wij maken diverse soorten splinten (stabilisatie en relaxatie), miniplatschiene en nti-spalken

Traumatologie

Ons laboratorium levert individuele knopspalken, pre-fab-spalken en wafers voor gebruik in traumatologie.

Bodedienst

Voor het ophalen en brengen van uw werkstukken maken wij gebruik van een nachtbode. Heeft u werk wat wij kunnen ophalen dan kunt u tijdens werktijden contact opnemen met het laboratorium, buiten werktijden belt u met AALBERS KOERIERDIENSTEN, telefoon: 030-46410017.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw opdracht digitaal aan te melden bij de bodedienst. Heeft u nog geen inlogcode neem dan contact op met AALBERS KOERIERDIENSTEN : info@aalberts-sevice.nl

Voor spoedwerk of overleg buiten werktijden kunt u contact opnemen met de bij u bekende 06- nummers.

Contact

Wilt u een afspraak maken, heeft u een algemene of technische vraag, vul dan het contactformulier hiernaast in, wij nemen contact met u op.

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m donderdag: 7.45 – 17.00 uur.
Vrijdag                                   7.45 – 12.45 uur.

Tandtechnisch Laboratorium Laverman
Vordingstraat 25a
6644 BG Ewijk

Telefoonnummer: (0487) 52 35 67
Faxnummer:           (0487) 52 35 68

Website: www.ttllaverman.nl
E-mail: info@ttllaverman.nl